به گزارش خبرنگار مهر، امیر حسین قاضیزاده ظهر پنجشنبه در نشستی با شورای هماهنگی نخبگان شاهد و ایثارگر کشور در مشهد اظهار کرد: حاج قاسم که هم مشکلات جامعه و مردم را دستگیر میکرد، مردم و مشکلات جامعه بود و در سیل و مشکلات این چنینی حضور داشت، هم هماهنگی با سیاسیون در کشورهای منطقه را انجام میداد و همزمان مسوولیتهای جاری خود را به عهده داشت.
معاون رئیس جمهور گفت: برای اصلاح کشور نیاز است جامعه الگوهایش تغییر کرده و اصلاح شود، جامعه باید الگوهای عملی و حسنه داشته باشد.
وی گفت: اگر بخواهیم حوزه ایثار و شهادت را به نسل حاضر معرفی کنیم باید الگوهای آن را به عنوان مرجع جامعه معرفی کنیم.
قاضیزاده بیان کرد: خداوند در برابر هر نعمتی که عطا کرده تکلیفی نیز قرار داده است، لذا ادای تکلیف فردی یا جمعی شما ابتدا باید از خانواده و نزدیکانتان شروع شود، یعنی وظیفه اولیه شبکه نخبگان شاهد و ایثارگر کشور باید ابتدا رسیدگی به جامعه ایثارگری باشد.
معاون رئیس جمهور گفت: یکی از اشکالات رویکردی ما این بوده که در برابر عنصر متعالی و معنوی ایثار به جایسپاس واژه جبران گذاشتهایم، به جای اینکه بگوییم سپاسگزار فداکاری ایثارگران هستیم، میخواهیم آن را جبران کنیم.
وی افزود: در کنار ایثار، موضوع جبران مادیات را قرار داده ایم یعنی باورهای معنوی و توحیدی را مادی کردیم، مگر میتوان فداکاری ایثارگران را جبران کرد؟ با چه میزان مسائل مادی میتوان جبران کرد.
قاضی زاده گفت: ۴۰ سال این مسیر را رفته ایم و متأسفانه حاصل این روش موجب ایجاد ذهنیت غلط برای ایثارگران و ذهنیت نادرست جامعه نسبت به ایثارگران شده است.
معاون رئیس جمهور اظهار کرد: اگر امروز برخی اقشار در جامعه، عزیزان مدافع حرم را متهم میکنند که با انگیزه مادی و امتیازگیری قدم در این مسیر گذاشته اند به این دلیل است که ما گفتمان جبران را جایگزین سپاس از ایثارگران جامعه کردهایم.
وی بیان کرد: مدام خبرنگاران همین شاخصههای مادی را ملاک ارائه خدمات به ایثارگران میدانند و از ما همینها را میپرسند، البته وقتی مسؤول هم میخواهد گزارش عملکرد در حوزه ایثار و شهادت بدهد همین آمار و خدمات مادی را بیان میکند.
قاضی زاده بیان کرد: مقایسه رزمندگان و جانبازان دفاع مقدس با موضوع تکریم کهنه سربازان در کشورهای خارجی غلط است، چرا که معیارها و انگیزهها برای این دو قشر متفاوت است.
نظر شما